Time to Move

Yhteystiedot

Kysymyksiä? Ota yhteyttä! 

Etusivu » Yhteystiedot

Tervetuloa

T2M Seinäjoki

Käyntiosoite Työväenkatu 1, 60100 Seinäjoki

Löydät käyntimme saliimme ja Aktiivifysioterapia Seinäjoelle  sisäpihalta liuskaa pitkin alas. 

Instagramissa @t2mseinäjoki löydät videot ja kuvat sijainnistamme!

 

Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki
040-7056292

Kesäajan päivystys email: laura.lehtila@gmail.com
 

Sali auki omalla avainkortilla 5.30-22.30 joka
päivä, ohjatut tunnit löydät ajanvarausosiosta.

 

Laura Lehtilä
                  040-7056292
                  laura@t2m.fi

  

Yrittäjä, Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Laura Lehtilä

T2M Seinäjoen yrittäjä ja omistaja. 

 

Koulutukseltaan Personal Trainer ja ravinto-valmentaja Laura on iloinen ”keep it simple” valmennusideologiaa noudattava koutsi.

Laura on innostava ja positiivinen aloittelevien kuntoilijoiden liikuttaja. Suurin osa valmennettavista on painonpudottajia tai vuosia kadoksissa olleen terveellisemmän elämäntavan metsästäjiä.

 

Laura kääntää yhdessä joukkonsa kanssa kivet ja kannot, jotta jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ja ennen kaikkea oppisi nauttimaan uudesta elämäntavasta.

 

Valmentajana Laura on aurinkoinen ja hauska, treenit tehdään reippaalla otteella, turhat krumeluurit eivät kuulu kuvioihin. Laura on myös hyvä kuuntelija ja kannustaja, joka varmasti löytää oikeat tsemppisanat tiukoissakin tilanteissa.

 

 

Personal Trainer, Ravintovalmentaja

MIRKKA LEhtola

 

Mirkka Kauppinen aloitti keväällä 2017

T2M valmentaja tiimissämme. Mirkan ammattitaito ja kokemus alalta sekä rohkeus tekivät meihin vaikutuksen ja halusimme naisen ehdottomasti osaksi porukkaamme. 

Mirkka: "Olen valmentajana aito ja helposti lähestyttävä ja kohtaan ihmiset aina yksilöinä. Tunnen valmentajan työhön suurta intohimoa ja omistaudun työlleni 100%:sti. Valmennusfilosofiani on tietynlainen ”jalat maassa”-periaate sekä maalaisjärki, joiden avulla päästään jo monen elämäntapamuuttujan kanssa pitkälle.

 

 Asiakkainani ovat pääasiassa painonpudottajat, elämäntapamuuttujat ja peruskuntoilijat.

Tavoitteenani on aina suhteuttaa uusi elämäntapa ja liikunta asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Pitkäjänteisellä, suunnitelmallisella ja sinnikkäällä yhteistyöllä asiakkaiden kanssa olemme saavuttaneet huikeita tuloksia. "

 

Varaa aikasi maksuttomaan haastatteluun!

kauppinen.mirkka@gmail.com

puh. 044-2225714

 

 


Liikuntatieteiden maisteri opiskelija,
Personal Trainer, Fysioterapeutti (AMK) , ll-tason Nuorisovalmentaja  

Sara Toivonen

 

Sara vastaa T2M Seinäjoen tuntien ohjelmonnista ja suunnittelusta. 

 

Sara Toivonen

saramaaria.toivonen@gmail.com

 

Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer opiskelija

Janica Saari

Olen Janica, liikuntaneuvoja- ja tuleva personal trainer-opiskelija. Ihmisenä olen aito ja luonnollinen, hommat hoituu reippaasti ja tunnollisesti hymyssä suin.

Liikunta ja hyvinvointi ovat aina olleet osa arkeani. Oma lajitaustani pyörii jalkapallon ympärillä. Pelivuodet ovat tuoneet tietynlaista määrätietoisuutta, armollisuutta itseä kohtaan sekä opettaneet puhaltamaan yhteen hiileen. Ne ovat antaneet ja ottaneet, pitäen sisällään monia epätoivon tunteita, mutta enemmän voiton ja itsensä ylittämisen hetkiä. Näitä asioita tahdon myös valmentajana kantaa mukanani.

Minun tavoitteeni on parantaa maailma liikunnan avulla. Haluan, että myös sinä koet liikunnan ja hyvinvoinnin osana elämääsi, jaksaisit paremmin arjessasi ja nauttisit siitä, mitä pystyt tekemään. Pienin askelin teemme sinusta parhaimman version itsstäsi ja siinä samalla, parannetaan maailmaa.