Time to Move

Yhteystiedot

Kysymyksiä? Ota yhteyttä! 

Etusivu » Yhteystiedot

Tervetuloa

T2M Seinäjoki

Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki
040-7056292

info@t2m.fi
 

Sali auki omalla avainkortilla 5.30-22.30 joka
päivä, ohjatut tunnit löydät ajanvarausosiosta.

 

Laura Lehtilä
                  040-7056292
                  laura@t2m.fi

Maija Koskimäki
                  050-3574370
                  maija@t2m.fi 

Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Laura Lehtilä

 

Koulutukseltaan Personal Trainer ja ravinto-valmentaja Laura on iloinen ”keep it simple” valmennusideologiaa noudattava coutsi.

Laura on innostava ja positiivinen aloittelevien kuntoilijoiden liikuttaja. Suurin osa valmennettavista on painonpudottajia tai vuosia kadoksissa olleen terveellisemmän elämäntavan metsästäjiä.

 

Laura kääntää yhdessä joukkonsa kanssa kivet ja kannot, jotta jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ja ennen kaikkea oppisi nauttimaan uudesta elämäntavasta.

 

Valmentajana Laura on aurinkoinen ja hauska, treenit tehdään reippaalla otteella, turhat krumeluurit eivät kuulu kuvioihin. Isompi Vaalea on myös hyvä kuuntelija ja kannustaja, joka varmasti löytää oikeat tsemppisanat tiukoissakin tilanteissa.

 

 

Fysioterapeutti, Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Maija Koskimäki

 

Maija on liikunta-alan rautainen ammattilainen: monipuolisesti kouluttautunut Maija on mm. fysioterapeutti, ammattivalmentaja, Personal Trainer ja ravintovalmentaja. Nykyään työhön  kuuluu myös tulevien ammattilaisten kouluttaminen liikunta-alalle. Käytännön tietotaitoa Maijalla on erityisen paljon. Vuodet kilpaurheilijana ovat opettaneet  perheen, urheilun ja töiden yhteensovittamisesta.

 

Maijan valmennettavat ovat kuntoutujia ja kestävyysurheilijoita. Moni pitkäänkin vammojen  kanssa tuskaillut on saanut Maijalta apua ja löytänyt itselleen sopivat liikuntamuodot. Aika “pro” tämä Pienempi Vaalea.

 

Valmentajana Maija on vaativa,  iloinen ja huolehtiva. Kun valmennettavan tavoitteet tiedetään, niitä kohti lähdetään heti, töitä tehdään kellon tarkkuudella, pilke silmäkulmassa. Pieneltä ja pippuriselta Maijalta ei  vauhti lopu kesken, eikä nauru!

 


Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Mirkka Kauppinen

 

Mirkka Kauppinen aloitti keväällä 2017

T2M valmentaja tiimissämme. Mirkan ammattitaito ja kokemus alalta sekä rohkeus tekivät meihin vaikutuksen ja halusimme naisen ehdottomasti osaksi porukkaamme. 

Mirkka: "Olen valmentajana aito ja helposti lähestyttävä ja kohtaan ihmiset aina yksilöinä. Tunnen valmentajan työhön suurta intohimoa ja omistaudun työlleni 100%:sti. Valmennusfilosofiani on tietynlainen ”jalat maassa”-periaate sekä maalaisjärki, joiden avulla päästään jo monen elämäntapamuuttujan kanssa pitkälle.

 

 Asiakkainani ovat pääasiassa painonpudottajat, elämäntapamuuttujat ja peruskuntoilijat.

Tavoitteenani on aina suhteuttaa uusi elämäntapa ja liikunta asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Pitkäjänteisellä, suunnitelmallisella ja sinnikkäällä yhteistyöllä asiakkaiden kanssa olemme saavuttaneet huikeita tuloksia. "

 

Varaa aikasi maksuttomaan haastatteluun!

kauppinen.mirkka@gmail.com

puh. 044-2225714

 

Personal Trainer, sairaanhoitaja/terveydenhoitaja AMK

Veera Svansjö-Törrönen

Veera aloitti Mirkan tavoin keväällä 2017 T2M valmentaja tiimissämme. Veeran energisyys ja positiivisuus sekä heittäytymiskyky vakuuttivat päävalmentaja kaksikon siitä että tämän naisen paikka on meidän tiimissämme! 

 

Koulutukseltani Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja (AMK) ja  Personal Trainer. Omaan vankan työkokemuksen sairaanhoitajana tuki- ja liikuntaelinten parista, lisäksi minulla on kilpaurheilutausta pesäpallosta ja hiihdosta monen vuoden ajalta. Tietoa ja kokemusta siis löytyy tavoitteellisesta harjoittelusta ja pitkäjänteisestä työnteosta.
Luonteeltani olen positiivinen, iloinen ja samalla myös tarkka sekä vaativa. Minulle sydäntä lähellä on saada työskennellä lähellä ihmisiä heitä auttaen voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin, löytää jokaiselle se oma juttu mikä auttaa jaksamaan aina vain hektisemmäksi käyvässä arjessa. 
Syksyn 2017 PT-paikkoja on vielä vapaana! Otappa yhteyttä niin sovitaan haastattelu! 

veera.svansjotorronen@gmail.com

puh. 045-262 4909