Time to Move

Yhteystiedot

Kysymyksiä? Ota yhteyttä! 

Etusivu » Yhteystiedot

Tervetuloa

T2M Seinäjoki

Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki
040-7056292

info@t2m.fi
 

Sali auki omalla avainkortilla 5.30-22.30 joka
päivä, ohjatut tunnit löydät ajanvarausosiosta.

 

Laura Lehtilä
                  040-7056292
                  laura@t2m.fi

  

Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Laura Lehtilä

 

Koulutukseltaan Personal Trainer ja ravinto-valmentaja Laura on iloinen ”keep it simple” valmennusideologiaa noudattava coutsi.

Laura on innostava ja positiivinen aloittelevien kuntoilijoiden liikuttaja. Suurin osa valmennettavista on painonpudottajia tai vuosia kadoksissa olleen terveellisemmän elämäntavan metsästäjiä.

 

Laura kääntää yhdessä joukkonsa kanssa kivet ja kannot, jotta jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ja ennen kaikkea oppisi nauttimaan uudesta elämäntavasta.

 

Valmentajana Laura on aurinkoinen ja hauska, treenit tehdään reippaalla otteella, turhat krumeluurit eivät kuulu kuvioihin. Isompi Vaalea on myös hyvä kuuntelija ja kannustaja, joka varmasti löytää oikeat tsemppisanat tiukoissakin tilanteissa.

 

 

Personal Trainer, Ravintovalmentaja

MIRKKA KAUPPINEN

 

Mirkka Kauppinen aloitti keväällä 2017

T2M valmentaja tiimissämme. Mirkan ammattitaito ja kokemus alalta sekä rohkeus tekivät meihin vaikutuksen ja halusimme naisen ehdottomasti osaksi porukkaamme. 

Mirkka: "Olen valmentajana aito ja helposti lähestyttävä ja kohtaan ihmiset aina yksilöinä. Tunnen valmentajan työhön suurta intohimoa ja omistaudun työlleni 100%:sti. Valmennusfilosofiani on tietynlainen ”jalat maassa”-periaate sekä maalaisjärki, joiden avulla päästään jo monen elämäntapamuuttujan kanssa pitkälle.

 

 Asiakkainani ovat pääasiassa painonpudottajat, elämäntapamuuttujat ja peruskuntoilijat.

Tavoitteenani on aina suhteuttaa uusi elämäntapa ja liikunta asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Pitkäjänteisellä, suunnitelmallisella ja sinnikkäällä yhteistyöllä asiakkaiden kanssa olemme saavuttaneet huikeita tuloksia. "

 

Varaa aikasi maksuttomaan haastatteluun!

kauppinen.mirkka@gmail.com

puh. 044-2225714